Kraljica je juče odložila sastanak sa svojim savetnicima iz Državnog saveta Velike Britanije nakon što su joj lekari preporučili da se odmori.

Lekari su zabrinuti za zdravlje britanske kraljice Elizabete Druge i preporučili su da ona ostane pod medicinskim nadzorom u zamku Balmoral u Škotskoj, saopštila je danas Bakingemska palata.

Uži članovi porodice su obavešteni o zdravlju 96-ogodišnje kraljice, prenosi Bi-Bi-Si.

Prinčevi Čarls i Vilijam otputovali u rezidenciju kraljice

Britanski princ Čarls i njegov sin princ Vilijam otputovali su u rezidenciju kraljice Elizabete Druge u zamku Balmoral u Škotskoj, nakon što su lekari danas izrazili zabrinutost za njeno zdravlje i preporučili da ostane pod medicinskim nadzorom.

Princ od Velsa je otputovao u Balmoral zajedno sa suprugom Kamilom, vojvotkinjom od Kornvola, saopštio je portparol njegove kraljevske rezidencije Klerens haus.

BBC prekinuo redovan program da bi izveštavao o zdravstvenom stanju kraljiceBritanski nacionalni javni servis Bi-Bi-Si (BBC) prekinuo je danas sa emitovanjem redovnog programa kako bi iz minuta u minut obaveštavao o zdravstvenom stanju kraljice Elizabete Druge.

Prethodno su lekari saopštili da su zabrinuti za zdravlje britanske kraljice i preporučili da ona ostane pod medicinskim nadzorom u zamku Balmoral u Škotskoj, objavila je Bakingemska palata.

Autor: AP Tanjug

#BBS

#Kraljica Elizabeta

#Velika Britanija