Nije uspela da ih spasi 🥺

Lizan Dženings tešila je svog supruga Denisa u trenucima pre nego što je podlegao posledicama zaraze koronavirusom. Samo 3 dana pre smrti njenog supruga, preminula joj je majka.

- Znala sam da će nastaviti da se bori ako mu kažem da je umrla. Počeli su da mu daju morfijum i ativan. Rekla sam mu da ga volim, on mi je odgovorio to isto - rekla je Dženings.

- Ponekad žalim za suprugom i setim se da je i mama umrla. Onda počnem da žalim za njom. Pomislim kako ću da odem da kažem Denisu, ali ni njega nema. Dvoje ljudi koji bi trebalo da mi pruže podršku... sada ih oboje nema - rekla je ona u intervjuu za CNN.

IZVOR: YT / CNN

Nekoliko meseci nakon što je upozorila svog supruga o smrtonosnom virusu, Lizan ga je gledala kako leži potrbuške u bolničkom krevetu. Nekoliko trenutaka nakon što je preminuo, okupala ga je i ošišala.

- Jedan od nas bi mogao umreti i treba da to čuješ, a ti moraš nositi svoju masku i treba da dezinfikuješ ruke stalno - govorila mu je. - Mama je ostala kod kuće 8 meseci. Mi nismo uspeli da zagrlimo moju mamu i nismo nikuda išli, ali svejedno smo ih izgubili. Nije važno koliko ste jaki. Bez obzira na sve, virus nastavlja da pobeđuje - rekla je u uživo uključenju.

Autor: redportal.rs

#Lizan Dženings

#SMRT

#Suprug

#koronavirus

#majka

#medicinska sestra