Godišnje troše više od 90 hiljda evra na dadilje, a planirali su imati 105 dece

Kristina Ozturk, 24-godišnja majka 22 dece našla se u velikim problemima nakon što je uhapšen njen suprug, turski biznismen Galip Ozturk (57) pod optužbama da je krivotvorio dokumente i prao novac.

Par je od marta 2020. do jula 2021. potrošio više od 168 hiljada evra na surogat-majke koje su im rodile 19 beba. Godišnje troše više od 90 hiljda evra na dadilje, a planirali su imati 105 dece.

No Kristina kaže da ne zna hoće li se njihovi planovi ostvariti jer je Galip uhapšen u Gruziji, a ona je usamljena i ne može podneti što njenog supruga nema.

- Osećaj usamljenosti me ne napušta čak ni uz toliko bliskih ljudi u blizini. Navikla sam da je moj muž kod kuće, da je uvek tu. Posljednjih godina radi od doma pa smo stalno bili zajedno. Noću, kad smo decu stavljali na spavanje, čavrljali smo. Ako sam išla u Tbilisi ili Istanbul, satima smo telefonirali - napisala je ovog meseca u objavi na Instagramu.

- Sada mi je teže nego ikad. Ne podnosim tišinu, ne podnosim njegovu odsutnost, ne mogu spavati i buditi se sama, ne mogu videti njegovo prazno mesto. Ne čujem njegov smeh, ne čujem njegov glas, ne osećam njegov zagrljaj - dodala je.

Kristina sada živi u velikoj kući sa svojom decom. Devojčicu Viku rodila je sa 17 godina, a prvo dete s Galipom, sina Mustafu, dobila je 2020. Njihovo 21. zajedničko dete, devojčica Džudi, rođena je pre samo tri meseca.

Inače, Galip Ozturk je 2018. pobjegao iz Turske, nakon što je osuđen na doživotnu zatvorsku kaznu zbog ubistva 1996. godine.

Autor: redportal.rs

#deca

#hapšenje

#majka

#supružnik