Četiri godine je "trpeo" i na kraju više nije mogao da izdrži 😃

Kako prenosi portal Mondo, neki ljudi su zaita rođeni pod srećnom zvezdom - bar kada je posao u pitanju. Dok neki teško mogu da nađu zaposlenje, drugi lako napuštaju radna mesta koja bi mnogi poželeli.

To se upravo zbilo i sa jednim Francuzom koji je tužio svoju firmu jer mu je posao bio DOSADAN i jer se osećao kao DA NIJE ZARADIO SVOJU PLATU. 😂 Frederik Denar radio je francuskog proizvođača luksuznih parfema Interpafumes - koja će morati da mu isplati ODŠTETU OD 40.000 evra jer je sud presudio u njegovu korist! 🤯

Frederik se 2014. godine vratio na posao nakon 7 meseci bolovanja. Bio je odsutan sa posla jer je imao tešku saobraćajnu nesreću izazvanu epileptičnim napadom koji ga je zadesio tokom vožnje, zbog čega je nekoliko dana bio u komi. Po povratku na posao, firma ga je stavila u zapećak i ignorisala, Radio je od 20 do 40 minuta dbnevno i niko nije mario da li će uopšte doći ili se pojaviti na vreme na poslu. Ta "tortura" je trajala pune 4 godine. Kako je izjavio na sudu:

Nisam imao više energije ni za šta. Osećao sam se krivim i bilo me je sramota što nisam zaradio za platu, a dobio sam je. Imao sam utisak da sam nevidiljiv u firmi.

Denar je nezadovoljan poslom 2020. godine podneo tužbu u kojoj je tražio odštetu od čak 360.000 evra. Sud se složio sa tvrdnjom da zanemarivanje oblik uznemiravanja i odobrio mu odštetu u visini od 40.000 evra.

Autor: mondo.rs

#4 godine

#40.000 evra

#Francuska

#bilo mu dosadno

#francuz

#odšteta

#trpeo

#tužba

#tužba za dosadu

#velika