Kriza kapitalizma, potražnja prevazišla proizvodne kapacitete 😂😂😂

Bivša rijaliti zvezda, koja je do sada zaradila preko 200.000 evra predeći u teglice, objavila je da se penzioniše nakon što je prebačena u urgentni centar jer je pokušala da istisne "samo još jedan".

Stef Mamo, žena stara 31. godinu iz Konektikata u SAD, našla se u polu svesnom stanju u bolnici sa simptomima srčanog udara nakon što je iskusila prodiruće bolove u grudima.

Zabrinuti doktori uradili su analize krvi i EKG i utvrdili da su simptomi nastali usled PREVELIKOG GASA KOJI JE BIO POSLEDICA DIJETE PACIJENTKINJE SAČINJENE ISKLJUČIVO OD PASULJA, JAJA I PROTEINSKIH ŠEJKOVA. 🤢

Kako i ona sama kaže:

Mislila sam da sam dobila šlog i da proživljavam svoje poslednje trenutke.

Stef je počela da prodaje svoje prdeže u teglici u novembru prošle godine, nakon što je dobila zahteve sa sajta za odrasle Unfiltrd.

Jedinstven "proizvod" išao je za čak 1000$ po teglici! Da bi uspela da održi trku sa potražnjom, morala je da "napuni" preko 50 teglica nedeljno, što ju je nateralo da se prilagodi tako što je izmenila dijetu i da se bazira na ishrani koju su činile jaja i pasulj. Kasnije je tom miksu dodala i proteinske šejkove jer je otkrila da zbog njega prdež mirišu "SNAŽNIJE". 🤮🤮🤮

Kako se sama seća:

Sećam se da sam jednog dana popila tri proteinska šejka i pojela ogromnu činiju supe od crnog pasulja. Osećala sam da nešto nije u redu dok sam ležala te večeri u krevetu. Osećala sam da se pritisak u mom stomaku kreće na gore. Teško mi je bilo da dišem, a svaki put kad bih udahnula osetila biš kao da me je neko uštinuo u predelu srca. Zbog toga sam postala ekstremno anksiozna. Zvala sam prijateljicu i pitala je da li može da me poveze do bolnice jer sam bila uverena da imam srčani udar. Nisam doktorima rekla za prdenje u teglice ali sam im sve rekla o tome čime se hranim.
Međutim ispostavilo se da imam problema sa gasovima i da su mi bolovi nastali upravo zbog toga. Rečeno mi je da promenim dijetu i da uzimam lekove za nadimanje stomaka, što mi je efektivno ugasilo biznis.

Tokom dvomesečnog trajanja biznisa, Stef je svakog dana naporno radila da održi sebe u trci sa ogromnom količinom zahteva za teglicama i otkriva tajnu da je najbolji "začin" bio banana proteinski šejk. 💩

Autor: redportal.rs

#Prdeži

#gasova

#hospitalizovana

#ishrana

#jaja

#pasulj

#prdi u teglice

#previše

#prodaja

#proteinski šejk

#urgentni centar