Bivši predsednik SAD preambiciozno shvatio ulogu košarkaškog trenera

Nakon predsedničkog mandata, bivši predsednik SAD Barak Obama preuzeo je novi posao na sebe, doduše, koji nije baš dugo trajao... 😅 Davno je poznata činjenica da Barak obožava sport, naročito košarku, koju je u mladosti trenirao i sam. Kada se njegova ćerka Saša pridružila školskom košarkaškom klubu, Obama je nakon odgledanih utakmica doneo odluku da se priključi timu i postane školski trener uz pomoć svog ličnog pomoćnika Redži Lova.

Foto: Printscreen YouTube

- Nakon što smo pogledali preslatke, ali haotične prve utakmice, Redži i ja smo se dogovorili da napravimo neke izmene i javili se da odradimo nekoliko neformalnih treninga u nedelju popodne sa timom - piše on.

Foto: Pink.rs

Nepotrebno je reći da drugi roditelji u ligi nisu cenili njegovo učešće. - Oni mora da misle da je treniranje od vaše strane nešto što mogu staviti na svoju prijavu za Harvard - izjavio je Redži kada su se Obama i on našalili nakon što su odstupili od pozicije trenera.

Obama je izjavio kako mu najviše nedostaju ti obični trenuci provedeni sa svojom decom i za Sunday Times je rekao:

- S obzirom na sve vreme koje sam propustio sa ćerkama tokom godina kampanje i zakonodavnih zasedanja, toliko sam više počeo da cenim normalne očinske obaveze.

Autor: redportal.rsd

#KOŠARKA

#Otkaz

#Sport

#barak obama

#obama