Gvozdenim šipkama su ga pretukli na smrt 😔

U Kini se desilo ubistvo kućnog ljubimca u momentu kada je vlasnica bila u karantinu, Ova vest je naišla na osudu kod javnosti i kritikovanja COVID-19 zdravstvenih radnika.

Kineskinja Fu, iz Šangžaoa u provinciji Đangsi, u petak je na društvenoj mreži Weibo objavila da su zdravstveni radnici, koji su čistili njen stan, pretukli na smrt njenog psa dok je ona bila u karantinu u hotelu koji ne dozvoljava kućne ljubimce.

Ona je priložila i snimak sa nadzorne kamere u svom domu kao dokaz, na kojem se vidi kako dvojica zdravstvenih radnika ulaze u njen stan, a zatim gvozdenim šipkama tuku psa.

Foto: Pixabay.com/Couleur

Jedan od snimaka incidenta postao je viralan na Weibo, i pregledan je preko 210 miliona puta, prenosi Independent.

Vlada grada Šangžao izvinila se vlasnici psa, i rekla je da je otpustuila zdravstvenog radnika. Vlada u svom saopštenju objašnjava da bi stanovnici trebalo da vrata stana ostave otključanim dok su u karantinu, ali su vrata njenog stana bila zaključana.

Policija je pomogla zdravstvenim radnicima da otvore vrata, nakon čega su unutra pronašli psa. Korisnici na društvenim mrežama su bili besni zbog događaja smatrajući da su zdravstveni radnici trebali da imaju human tretman prema životinjama.

Autor: redportal.rs

#Karantin

#UBISTVO

#pas

#zdravstveni radnici