Baštovan je umro, a tri osobe su zadobile povrede kada je grom udario u drvo ispod kojeg su stajali kako bi se sklonili od kiše

Baštovan je umro, a tri osobe su zadobile povrede kada je grom udario u drvo ispod kojeg su stajali kako bi se sklonili od kiše.

IZVOR: TW/@Terrorposts

Prema rečima zvaničnika, incident se dogodio u gradu Hajderabad u Indiji. Tri muškarca, Ramprasad, Šivdut i Lali bili su baštovani u društvu, a četvrti, Anil Kumar, njihov je nadzornik. Dok se Šivdut, Lali i Kumar nalaze na lečenju u bolnici Manesar Medeor, 38-godišnji Ramprasad podlegao je povredama.

Snimci sa nadzorne kamere na tom području prikazuju četvoricu muškaraca koji stoje ispod drveta kada u njega udari grom. Tri od njih se odmah ruše na tlo, dok četvrti pada sekundu kasnije.

Muškarci su potražili sklonište ispod drveta u društvu kada je počela padati velika kiša. Munja je udarila u drvo i sva četvorica su povređena. Hitno su prevezeni u bolnicu Medeor, ali je Ramprasad preminuo tokom lečenja kasnije te noći. Bio je na intenzivnoj nezi.

IZVOR: YT/KONDA BROTHERS

Autor: redportal.rs

#Indija

#grom

#udar munje