MekGvajer je priznala da je odbijala verovati da ima koronavirus sve dok nije završila u bolnici, gde je ostala više od tri sedmice

Britanska manekenka Holi Mekgvajer (43) priznala je da je za malo umrla dva puta nakon što je zaražena koronavirusom i da su joj lekari dali samo 15% šanse da preživi nakon stavljanja respiratora.

Ona je ranije pisao na internetu da je koronavirus izmišljen i pozvao ljude da se ne vakcinišu.

- Bila sam protiv vakcine, nisam htela da se vakcinišem, ali sada sam ubeđena da je kovidijum stvaran - rekla je za Miror.

Na nagovor partnera, testirana je i utvrđeno je da je zaražena. Mekgvajer je priznala da je odbijala verovati da ima koronavirus sve dok nije završila u bolnici, gde je ostala više od tri sedmice, od kojih su dvije bile u respiratornoj komi dvije sedmice.

- Moj muž je bio spreman na najgore. Nazvao je moju majku i rekao joj plačući da misli da neću moći izaći - rekla je manekenka.

- Mnogi moji prijatelji su bili protiv vakcina, bili su zaverenici protiv vakcine, i ja sam ih slušala. Sada mi je zaista žao. Bila sam glupa. Nakon što sam se zarazila, bilo je užasno, udarilo me kao kamion. Vakcinišite se što je pre moguće - rekla je Mekgvajer

Autor: redportal.rs

#Velika Britanija

#antivakser

#koronavirus

#manekenka