Kaže da joj je versko iskustvo promenilo život, a kad bi momcima rekla da ništa od seksa, ostavili bi je

Džulieta Herara, koja se pojavila u australskoj verziji šoua The Bachelor, kaže kako se 12 godina suzdržavala od seksa. Tokom putovanja u Indiju upoznala je jednu hrišćanku koja ju je, kaže Džulieta , prosvetlila, piše San.

Džulieta kaže kako je pre tog putovanja bila hipi devojka koja se bavila jogom i reikijem, ali joj je versko iskustvo promenilo život.

View this post on Instagram

A post shared by Juliette Herrera 🌹 (@julietteherrera_)

IZVOR: IG/julietteherrera_

- To se promenilo kad sam upoznala tu ženu, hrišćanku. Molila se za mene i doživela sam lepo iskustvo s Bogom. Tako je započelo moje versko putovanje. Odlučila sam prestati uzimati droge i piti, suzdržavati se od polnih odnosa i potpuno promeniti svoj karakter - ispričala je Džulieta.

Kaže kako joj muškarci nisu verovali da živi bez polnih odnosa.

- Kad bih momcima rekla da ništa od seksa, ostavili bi me. Počela sam sama sebe pitati: O, Bože, zašto me nito ne čeka? Nisam li dovoljno dobra? Godine su prolazile, pet godina celibata, osam godina celibata, deset godina celibata - ispričala je Herera. 

Nakon ukupno 12 godina suzdržavanja Džulieta je pronašla dečka i zabrinula se hoće li joj seks biti bolan.

- Imala sam osećaj kao da sam devica. Konačno imam dečka i aktivna sam, ali trebalo se naviknuti na seks nakon toliko godina. I dalje se osećam kao devojka koja je tek počela jer sam zaboravila kako se to radi. Morala sam tražiti lekcije od prijatelja i gledati sadržaje za odrasle kako bih bila mentalno spremna s nekim biti gola - objasnila je. 

Autor: redportal.rs

#Australijanka

#celibat

#seks