Kad se nahranio izašao iz kuće bez problema

Zvaničnici za zaštitu divljih životinja u Koloradu rekli su da se medved popeo u kuću kroz otvoreni prozor i napustio nakon gozbe mačjom hranom koju je pronašao unutra.

Zvaničnici iz Parkovi i divlji svet Kolorado rekli su da je medved ušao kroz prozor u kuću u mestu Ganbarel, okrug Boulder. Zvaničnici su rekli da je medved završio obrok i otišao kroz isti prozor. U to vreme u kući je bilo ukućana, ali nije bilo izvještaja o povredama.

IZVOR: YT/CBS Denver

- Mnogo više toga čujete u planinskim gradovima u kojima mnogi domovi ili kabine nemaju klima uređaj. Medvedi mogu vrlo lako da prođu kroz prozore. Medvedi mogu lako da otvore vaša ulazna vrata u zavisnosti od toga koju vrstu kvake imate - rekao je portparol CPV-a Džason Klaj za KCNC-TV.

Klej je rekao da su viđenja medveda u poslednje vreme u porastu u Ganbarelu. Odeljenje preporučuje stanovnicima područja koja posećuju medvedi da se potrude da zaštite svoje domove.

- Držite sve prozore i vrata dostupna medvedima zatvorene i zaključane, uključujući vrata kuće, garaže i vozila - navodi se na veb stranici CPV.

Autor: redportal.rs

#hrana

#kuća

#medved

#prozor