Još dva tela ostavio u pik-apu

Policija Atlante i dalje traga za osumnjičenim za ubistvo profesionalnog igrača golfa Džina Silera (41) na terenu u okolini ovog grada, javlja CNN. Slučaj je privukao pažnju javnosti u SAD ne samo zbog tragične smrti na terenu za golf, već i zbog činjenice da su u vozilu koje je koristio ubica pronađena - dva leša.

Ovaj bizarni zločin desio se u subotu oko 14.20 časova. Upravi golf kluba prijavljeno je da je na nekoga pucano na terenu i ubrzo je kod rupe broj 10 pronađeno telo Silara. Na njegovoj glavi bile su vidljeve povrede nanete vatrenim oružjem, nije davao znake života pa su medicinske ekipe na licu mesta mogle samo da konstatuju njegovu smrt.

Kako javljaju američki mediji, Siler se nalazio na igralištu za golf, kada se „nitkuda”, odnosno iz zelenila, pojavio beli kamionet, pik-ap tipa „ram 3500”. Igrač golfa je pošao prema vozilu da vidi o čemu se radi, budući da takva vozila ne bi trebalo da se kreću tuda, i tom prilikom je ubijen.

Policija je malo dalje, takođe na zelenoj površini, pronašla vozilo koje je koristio osumnjičeni a u njegovom tovarnom prostoru – još dva leša. Ispostavilo se da su takođe u pitanju žrtve zločina, osobe koje su ubijene vatrenim oružjem. Utvrđeno je da je jedna od žrtava vlasnik pik-apa, a identitet druge, prema raspoloživim podacima, za sada nije utvrđen. Ubici, koji nije ni identifikovan, odatle se gubi svaki trag.

Inspektori policije pozvali su lokalno stanovništvo da proveri snimke sa video nadzora svojih kuća i prijavi ako primete nešto što bi pomoglo pri rasvetljavanju trostrukog ubistva. Siler je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece starosti šest i sedam godina. Jedan njegov prijatelj je izjavio da je lokalna zajednica u šoku posle ovog zločina.

- Tek naknadno me je pogodilo ovo što se desilo u našem klubu. Još uvek ne mogu da poverujem da se to dogodilo - rekao je on.

Golf asocijacija Džordžije je izrazila saučešće zbog smrti svog člana.

- Duboko smo potreseni. Naše misli i molitve su sa porodicim i prijateljima Džina Silera - saopšteno je iz ovog udruženja.

Autor: redportal.rs

#UBISTVO

#golf teren

#leš