I još jedna manja peticija pokupila 25.000 potpisa 🤭

Sledećeg meseca, Elon Mask će tehnički postati najbogatija osoba na planeti Zemlji, kada njegov svemirski rival i trenutno najbogatija osoba na svetu Džef Bezos poleti u svemir uz pomoć svoje svemirske kompanije Blue Origin.

Ali, ako je sudećo po peticiji, tamo će i ostati 🤭. U večnom razgovoru sa svojim bratom dok plutaju kroz svemir. A sa njima i misteriozni putnik koji je osvojio lutriju da putuje u svemir.

Peticija koja je pokrenuta na sajtu Change.org jednostavno navodi:

Miljarderi ne treba da postoje..na Zemlji ili u svemiru, ali ako se odluče za ovo drugo, mišljenja smo da treba tamo i da ostanu.

Kako navode u drugoj peticiji, koja je sakupila "samo" 25.000 potpisa:

Džef Bezos je zapravo Leks Lutor, maskiran u super uspešnog vlasnika sajta i distributivnih centara za prodaju. Zapravo je zli gospodar kome je cilj globalna dominacija. Ovo smo znali godinama.

Dalje se objašnjava kako je Bezos radio zajedno sa Templarima i Masonima u cilju kontrole sveta i dodaju:

Takođe je u dosluhu sa onima koji negiraju da je Zemlja ravna, zato su mu i dozvolili da napusti atmosferu. U međuvremenu, naša vlada ne radi ništa i dozvoljava da se ovo dogodi. Ovo je možda naša poslednja šansa, pre no što osposobe 5G mikročipove i preuzmu svet.

Na sreću potpisnici peticije, za sada, nemaju plan kako da ga zadrže u orbiti.

Desetominutni let će povesti posadu do ubrzanja od 3G, pre no što se kapsula otkači. U tom trenu, biće slobodni da napuste svoja mesta i da osete bestežinsko stanje vakuma, pre no što se ponovo budu uvezli na svoja mesta za povratak nazad na Zemlju - 3 minuta kasnije.

Sletanje će biti obavljeno u pustinji u Teksasu, uz pomoć padobrana sa kojim će se kapsula spustiti na zemlju.

Sa samo 3 minuta vremena u svemiru, čini se da je jedina nada peticionarima da tužni Bezos sam preuzme kontrole i odleti ka nekoj drugoj manje netrpeljivoj planeti gde peticije još nisu izmišljene. 😂

Autor: redportal.rs

#150.000 potpisa

#Bezos da se ostavi u svemiru

#Elon Musk

#Ilon Mask

#Ilon Musk

#Let u svemir

#blue origin

#džef bezos

#peticija