Prodavačica otkrila njegovu tajnu

Devojka koja je radila u zlatarskoj radnji objavila je video sa dva prstena koja je momak kupio svojoj devojci i ljubavnici, kako bi razotkrila neverstvo.

Eli, koja je na TikTok-u pod imenom @ferreiroroche, prošle nedelje objavila video na kojem je razotkrila dečaka koji je došao u njenu prodavnicu i kupio dva prstena - za njegovu devojku i ljubavnicu.

- Ako se vaš dečko zove Džejk i živi u Montrealu - znajte da je upravo kupio dva prstena za devojčicu i za ljubavnicu - napisala je ona.

Mnogi korisnici su izjavili da u Montrealu mora biti još momaka po imenu Džejk i da će zaista imati problema zbog ove najave.

Ali, srećom, Eli je pokazala oba prstena koja je dečak navodno kupio devojci i ljubavnici, pa će sve devojke (i ljubavnice) koje sumnjaju - znati kakav prsten treba da očekuju da vide kad im ga pokloni neko ko se zove Džejk.

U sledećem postu Eli kaže da je prošle nedelje podnela ostavku i sačekala da prođe poslednja smena da bi objavila video i razotkrila dečaka. Za sada nema rešenja za ovu sagu, ali video je pregledan preko 2 miliona puta.

Autor: redportal.rs

#devojka

#dečko

#ljubavnica

#presten