Tramp osvojio Floridu, u Ohaju očekivano napeta situacija

Američka televizija CNN proglasila je Trampovu pobedu u Kentakiju i Indijani. Prema anketama se očekivalo da Tramp odnese pobedu i time osvoji 19 elektorskih glasova.

U ovom trenutku prema prvi rezultatima koji se objavljuju, deluje da Tramp gubi Floridu s obzirom na ogromnu podršku koju demokrate imaju u predelu Majamija, a tamo glasovi još nisu prebrojani.

Uskoro se očekuje zatvaranje biračkih mesta u Džordžiji koja je jedna od najbitnijih saveznih država u predsedničkoj trci.

Tesno na Floridi

Još 25% glasova je ostalo da se prebroji na Floridi. Tramp je zabeležio mnogo bolji rezultat u regiji Majamija nego pre 4 godine, ali je zabeležio lošije rezultate u regionima gde je bio bolji od Hilari Klinton 2016. Očekuje se da nekoliko hiljada glasova odluči izbore u jednoj od najvažnijih saveznih država.

Tramp pobedio na Floridi!

Bajden vodi u Ohaju

Nijedan republikanac nije postao predsednik ako nije odneo pobedu u Ohaju. Džo Bajden za sada beleži iznenađujući dobar rezultat!

IZVOR: TW / @PpollingNumbers

Bajden vodi u Severnoj Karolini!

Jedna od "prevrtljivih" država trenutno dominantno glasa za Džoa Bajdena. U Severnoj Karolini je 2016. godine Tramp odneo pobedu protiv Hilari Klinton.

Bajden 85 : 61 Tramp

KLADIONICE POVEĆAVAJU ŠANSE ZA POBEDU TRAMPA

Pala je kvota u kladionicama na Donalda Trampa. Republikanski kandidat se ubrzano približava Bajdenu u Severnoj Karolini i Ohaju od čega može da zavisi dalji rasplet izbora!

Autor: redportal.rs

#Američki izbori

#Američki izbori uživo

#bajden

#tramp