Ovi objekti se navodno kreću neverovatnim brzinama, isto kao i NLO po vazduhu

Mornarica SAD je uočila neidentifikovane podvodne objekte koji su mogli da se kreću brzinom koja je iznosila na hiljade čvorova (čvor je mera za brzinu na moru koja iznosi 1.85 km/č). Ovo je izjavio novinar Tom Rogan iz Vašington egzaminera u toku gostovanja na televiziji Foks, gde ga je ugostio Džeremi Korbel.

On je rekao da je došao do podataka da su podmornice američke mornarice imale ovakve susrete, i da se radi o nepoznatom fenomenu.

- Mislim da ovde gledamo u istinsku nepoznanicu. Time mislim da smo uočili neku inteligentno kontrolisanu mašineriju koja ne pripada ni SAD, ni Kini, ni Rusiji, koje su zemlje koje su najdalje otišle u razvoju vojnih tehnologija. Proučavajući ovo, da se utvrditi da nemamo ništa, ni Kina, ni Rusija, ni mi u Oblasti 51 (Area 51) što bi moglo da uradi ono što su ovi objekti u stanju - rekao je Rogan u ovom kratkom intervjuu.

Rogan je dodao da očekuje da će se u narednom periodu više saznati o ovim susretima, koji su po njemu ostali po strani usled činjenice da su iskustva pilota sa regularnim NLO bili uvek u žiži interesovanja javnosti.

- Kada se priča o NLO-ima, moramo biti svesni da postoji i podvodna dimenzija toga, o čemu se skoro nije ni govorilo jer su piloti češće govorili o svojim iskustvima - naglasio je on.

Na Korbelovo pitanje kako može da tvrdi da se radi o brzinama koje iznose na hiljade čvorova, Rogan je odgovorio da postoji dosta izveštaja posada i oficira o ovim susretima, kao i da ratna mornarica SAD ima sve podatke.

Možda je Molder trebalo da gleda povremeno i u more, a ne samo u nebo? 🤔

Ako vas zanimaju teme kojima se bavi Rogan, možete ga poslušati u snimcima dole 👇

IZVOR: YT / The Washington Examiner

IZVOR: YT / TODAY

Autor: redportal.rs

#NLO

#San Dijego

#Vojska SAD

#novi snimak

#podvodni objekat