Drogirala se u smeni i skidala pred kolegom u toaletu

Sibil Bili (46), vaspitačica u vrtiću u okrugu Česterfild u američkoj državi Virdžinija koristila je kokain dok je bila u smeni i radila sa decom. Čistačica u vrtiću prilikom skupljanja dečjih flomastera videla je nedozvoljenu supstancu, zbog čega bi Sibil mogla da završi u zatvoru na minimum 2 godine.

Čistačica je potom direktoru vrtića Vilijamu Srufu prenela da je u vaspitačicinoj fioci videla 2 kesice sa belim prahom, a pored toga primetila je i da se vaspitačica poslednja 3 dana ponaša čudno.

Sibil Bili je ubrzo uhapšena, a njen kolega Džerom posmatra se kao saučesnik jer je nije prijavio kada je pod dejstovm droge u toaletu počela da se skida pred njim. Incident je naknadno primećen pregledanjem kamera od kojih je jedna u uglu toaleta.

- Frapirani smo zbog Sibil. Ne mogu da vam opišem koliko su je volela naša deca. Nikada nismo pomislile da je okusila kap alkohola, a kamoli da se drogira. Tužno - rekla je Keli Ganjon, jedna od majki dece iz vrtića, prenosi TV stanica WRIC, piše Objektiv.rs.

Vaspitačica će 2. juna izaći pred sudiju.

Autor: redportal.rs

#hapšenje

#kokain

#sud

#vaspitačica