Čuvena rečenica naših trgovaca - nije puno prešao, baka ga vozila - sad je izgleda istinita 😅

Bentli koji se upravo nudi na prodaju kraljica je koristila za prevoz po Londonu između 2013. i 2015. godine.

Salon automobila Bramley Motor Car, u Engleskoj, prodaje izvrsno očuvan zeleni Barnato Bentley Mulsanne čija je prethodna vlasnica bila - engleska kraljica. Luksuzni automobil povučen je iz kraljičinog voznog parka 2015. godine iako je prešao tek nešto više od 4.000 kilometara, piše Dejli mejl.

Činjenica da se u ovom automobilu vozila kraljica, povećava mu cenu. Sličan automobil kojim se Elizabeta II vozila tek povremeno nudi se za 80.000 funti, a ovaj bi okvirno mogao da dobaci i do 200.000 funti. Direktor marketinga salona Bramley kazao je da su do sada u prodaji imali nekoliko kraljevskih automobila.

Prošle godine smo prodali Range Rover u kome je princ Filip vozio američkog predsednika Obamu tokom njegove posete Britaniji

Inače, kraljica u okviru aktuelnog voznog parka Bakingemske palate navodno poseduje tri automobila marke Rols Rojs, kao i dva Bentli modela, ali to je tek deo vozila u posedu kraljevske porodice. Naime, još je nekoliko voznih parkova u okviru ostalih kraljevskih imanja. Bentli koji se upravo nudi na prodaju kraljica je koristila za prevoz po Londonu između 2013. i 2015. godine.

Luksuzna oprema automobila uključuje furnirane stolove za piknik, furnirane ploče vrata, zadnja četvero ogledala, 21' klasični drumski točak, Bentli krila na svim sedištima i tamno zelene prostirke za tepihe.

Autor: redportal.rs

#Bentli

#Kraljica Elizabeta

#auto

#prodaja