Američko Ministarstvo odbrane potvrdilo autentičnost snimka od pre skoro 3 godine

Pentagon je potvrdio da je snimak NLO-a piramidalnog oblika koji je objavljen na Jutjub kanalu i Tviter profilu izvesnog Džeremija Korbela pre nekoliko dana - autentičan.

Džeremi Korbel je inače režiser dokumentarnih filmova koji se bave tematikom, a u intervjuu za Mistery Wire rekao je da je snimak načinjen 2019. godine iznad jednog od ratnih brodova morarice SAD, u blizini obale Kalifornije. Mornarica je prvo ove letelice identifikovala kao dronove, međutim, ispostavilo se da jedan zasigurno ima oblik trostrane piramide, zbog čega je ova mogućnost odbačena.

- Na poverljivom sastanku je utvrđeno da ovo nije ni tzv. crni projekat (tajni projekti Ministarstva odbrane SAD, prim. ur.), niti letelice neke strane vojske, budući da su se kretale na način na koji niko ne bi očekivao da će se kretati. Da, te letelice nisu uopšte bile oblikovane po principima aerodinamike. To su bile leteće piramide. - rekao je Korbel za ovaj onlajn časopis.

Da se radi o autentičnom snimku u ime Ministarstva odbrane SAD potvrdila je portparolka Suzan Goug (Susan Sue Gough) iz Odseka za odbranu. Ona je rekla da je snimak deo istrage koja je u toku povodom ovog slučaja.

IZVOR: YT / Jeremy Corbell

IZVOR: TW / @JeremyCorbell

Autor: redportal.rs

#NLO

#Pentagon

#piramidalni nlo