Hanterova ispovest o paklu zavisnosti i ostalim aferama sa kojima je povezan

Hanter Bajden, sin aktuelnog predsednika SAD Džozefa Bajdena objaviće uskoro knjigu svojih memoara pod nazivom Prelepe stvari, kako prenose svetski mediji.

On je u tom delu između ostalog govorio i o aferi povodom njegove službe u ukrajinskoj gasnoj kompaniji, koju su republikanci pokušavali da iskoriste protiv Bajdena na prethodnim predsedničkim izborima, rekavši da nije učinio ništa nemoralno.

Foto: Tanjug AP/Evan Vucci

- Nisam učinio ništa neetično i nikada nisam optužen da sam učinio bilo šta loše. U našem trenutnom političkom okruženju ne verujem da bi bilo razlike da nisam prihvatio to mesto, svakako bih bio napadnut - napisao je Hanter Bajden.

Takođe, on je naveo da on to svoje angažovanje u Ukrajini nikada ne bi ponovio kada bi mogao da vrati vreme, međutim veruje da to ništa ne bi promenilo i da bi njegov otac ponovo bio napadan.

- Ono što verujem u ovoj trenutnoj klimi jeste da ne bi bilo važno šta sam uradio ili nisam uradio. Napadi nisu bili namenjeni meni, trebalo je da nanesu štetu mom ocu - stoji u memoarima.

U knjizi, za koju se očekuje da 6. aprila ugleda svetlost dana, Hanter piše i o problemima koje je imao sa zavisnošću od droge i alkohola, kao i o svojim brojnim odlascima u rehabilitacione centre.

Hanter je pisao i o svom svojevrsnom "odlasku u mrak" koji je nastupio nakon smrti starijeg brata Boa Bajdena, koji je preminuo od tumora na mozgu 2015. godine, sa svega 46 godina.

Da li je Bajden mlađi pod odlaskom u tamu mislio na ljubavnu vezu koju je imao sa Hejli Bajden, udovicom svog starijeg brata, ostaje čitaocima ovog kontroverznog dela da otkriju.

Ovo zanimljvo delo Hanter završava sadašnjicom i opisom svog života kao stabilnog, u kome bez konzumiranja droge i alkohola živi sa svojom sadašnjom suprugom Melisom Koen Bajden i njihovim sinom Boom. Hanter Bajden ima i 3 ćerke iz prethodnog braka.

Autor: redportal.rs

#bajdenova ispovest

#bajednovi memoari

#hanter bajden

#hanterova ispovest

#hanterovi memoari

#ispovest bajdena

#ispovest hantera

#memoari bajdena

#memoari hanter

#memoari hantera