"Ako nastave s pljačkom SAD, kandidovaću se za predsednika i pobediću!"

IZVOR: TW / @UsamljenRendzer

U čuvenom tok-šouu kod Opre Vinfri tada uspešni mladi biznismen je rekao da "nikada ništa ne radi da bi izgubio".

Na mreži je isplivao snimak star više od 30 godina, kada je u gostovanju u čuvenoj emisiji kod Opre Vinfri aktuelni američki predsednik Donald Tramp iskazao svoju rezignaciju načinima vođenja američke spoljne politike.

Upitan oko toga čime je tačno nezadovoljan, Tramp je odgovorio da sve manje može da trpi nekontrolisani uvoz koji razara američku privredu. Uvidevši da svojim pogledima zalazi u politiku, Opra ga je upitala razmatra li da se kandiduje na nekim budućim predsedničkim izborima, na šta je Tramp odgovorio da za sad nema tu nameru, ali da ako se stvari nastave u istom pravcu, "da to ne može da isključi kao mogućnost".

Na ponovno pitanje voditeljke zašto smatra da bi pobedio, Tramp je odgovorio da je uveren da veruje da sve više ljudi u SAD smatra da se američka ekonomija mora zaštititi od onih kojima je tadašnje stanje odgovaralo, ali i dodao da "nikada u životu ništa nije uradio da bi bio gubitnik".

Izbori za novi petogodišnji mandat za mesto predsednika SAD se održavaju u novembru ove godine, a pored Trampa koji pokušava da osvoji drugi mandat, u trci je i Džo Bajden, kandidat američke Demokratske partije.

Autor: Red

#Donald Tramp

#SAD

#džo bajden

#predsednički izbori

#vašington