Uz flašu dobijate i upustva za korišćenje 🏞

Coast Capture Air je proizvod britanske kompanije koja obezbeđuje svež vazduh u bocama primorske Engleske i prodaje ga kao suvenir. Međutim, proizvod je počeo da postaje viralan kada su mnogi ljudi iz zagađenih područja svakodnevno skladištili ambalaže da bi udahnuli svež morski vazduh.

Ovo nije prvi proizvod sa svežim vazduhom u bocama, ali je na vrhu liste po ceni. Staklena bočica od 700 ml sa svežim vazduhom prodaje se po neverovatnoj ceni od 100 dolara.

Prema navodima kompanije, osoblje je putovalo širinom i dužinom zemlje da bi stiglo do najprirodnijih i netaknutih lokacija i hvatalo svež vazduh u staklene boce. Postoji samo nekoliko lokacija u Engleskoj koje ispunjavaju kriterijume, uključujući Cornish Coast, Harland Point i Veliku Britaniju.

Pored toga, postupak proizvodnje se strogo nadgleda kako bi se kupcu obezbedio čist i visokokvalitetan flaširani svež vazduh. Evo kratkih uputstava kako se koristi ovaj proizvod:

Pronađite tihu, malu i čistu sobu

‣ Očistite nosne šupljine

‣ Otvorite bocu i duboko udahnite vazduh

‣ Dišite iz dijafragme umesto iz grudi

‣ Odmah zatvorite poklopac da biste izbegli isticanje čistog i skupog vazduha

U slučaju vas ova cena nije zapanila tu je kompanija iz Švajcarske koja je na vrhu liste najskupljih flaširanih vazduha na svetu sa svakom bocom koja košta 167 dolara. Pravi planinski vazduh je prikupljen sa tajne i najčišće lokacije u Alpima.

IZVOR: FB / Coast Capture Air

Autor: redportal.rs

#Coast Capture Air

#Kompanija

#flaša

#svež vazduh