Osnivač Tesle i najbogatiji čovek na svetu ne krije podršku ovoj kriptovaluti

Ilon Mask je u ponedeljak izjavio da je bitkoin na pragu toga da postane široko prihvaćen među investitorima. Milijarder je izrazio svoju podršku ovoj kriptovaluti na četu na društvenoj mreži Clubhouse koji je privukao na hiljade čitalaca.

Komentari su pratili to što je Ilon Mask koristio hešteg #bitcoin na svom Tviter profilu što je povećalo vrednost bitkoina za 14%. Mask je poznat po tome što pomera tržište i akcije svojim komentarima.

Podržavam bitkoin. Bio sam malo spor u prihvatanju bitkoina, ali sada sam uveren da je ova kriptovaluta na ivici toga da postane široko prihvaćena među brojnim investitorima.

Na ovom četu, Ilon Mask je diskutovao o brojnim temama poput pohoda na Mars, njegovih kompanija, vakcina, itd. U okviru tog četa je itervjuisao Vladimira Teneva koji je jedan od osnivača kontroverzne brokerske aplikacije Robinhud.

Mask je rekao da očekuje lavinu vakcina uskoro. Naveo je da nadležni moraju da se fokusiraju na davanje prve vakcine, a da briga za revakcinu dođe nakon davanja prve doze.

Autor: redportal.rs

#Elon Musk

#Tesla

#bitkoin