Titan dobio datum ⚡⚡⚡

Kako prenosi portal Mondo, nakon više od decenije bliži nam se izlazak sledeće Diablo igre za računare. Kompanija Blizzard je u najnovijem trejleru potvrdila da će dugoočekivani DIABLO IV debitovati 6. juna 2023. godine. Ovo ne predstavlja veliko iznenađenje, uzimajući u obzir da je javna beta verzija zakazana za početak sledeće godine, ali je bitno napomenuti ako ste nestrpljivi da uletite u svet popularnog RPG naslova.

DIABLO IV obećava da će oživeti franšizu, za koju neki kažu da je skrenula s puta sa trećom igrom. Možete očekivati nove klase junaka i neke poznate mehanike igre, kao što je Diablo 2 stablo veština), ali otvoreni svet sada nudi više taktičke dubine, više eksperimentisanja i, što je najvažnije, priču koja ima šansu da se razvije. Nova priča se fokusira na borbu protiv prognane Lilit koja se vraća u Sanctuary.

Dok čekate novo Diablo izdanje za računare, vreme možete prekratiti Diablo Immortal igrom za Android i iOS uređaje - naravno ukoliko vas ne nerviraju mikrotransakcije, jer je u ovoj igri moguće potrošiti 100.000 evra za potpuno unapređenje lika.

Srećom, Blizzard je obećao da Diablo IV neće imati "pay-to-win" mikrotransakcije, već će igrači moći da kupe samo kozmetičke dodatke i sezonske propusnice pomoću kojih će moći da zarade vizuelna unapređenja brže. Ukoliko ste mrzeli aukcijsku kuću u Diablo III igri, onda će vas sigurno obradovati da ona neće biti prisutna ovde, već će gejmeri svoju opremu nadograđivati isključivo kroz igru, a ne trošenje novca.

IZVOR: Twiter / @Diablo

Autor: Mondo.rs

#Blizzard

#Diablo

#Diablo IV

#Gaming

#IV

#Igre

#PC

#video igra

#video-igre