Pojačanje na srpskoj CS:GO sceni

Od starta formiranja svetske CS:GO scene Srbija je ostavljala svoje tragove. Još u vreme igre CS 1.6 postojale su određene ekipe koje su svojom igrom i te kako obećavale. Najpoznatiji domaći sastav bio je definitivno 4Glory, koji je u tadašnje vreme gazio sve pred sobom.

Do pojave Global Offesive, ova ekipa je bila najbolja sa prostora bivše Jugoslavije. Osim Counter Strike-a, dominanti su bili i u Doti. Sama činjenica da je čitavu njihovu organizaciju kupio fnatic najviše govori o tom kvalitetu.

I posle nekoliko godina koliko nisu bili na sceni, čuveni 4Glory se vraća! Prvi korak 4Glory-a je bio naravno ulazak na CS:GO scenu i to sa dobro poznatim domaćim sastavom. Do sada ova ekipa nije imala pokriće organizacije, pa su nastupali u poluprofesionalnim kapacitetima. Gotovo svaki LAN turnir na kom su se pojavili bio je njihov.

IZVOR: TW / @4Glory_esport

Igrači ovog tima obećavaju da će dati sve od sebe da se predstave u najboljem svetlu. Najavljeno je učešće na turniru Nine to five, kao i da će redovno ispratiti sve kvalifikacije za velike turnire.

Članovi ove ekipe su:

Ivan pTKKK Popov

Luka c0llins Živanović

Dejan Katalic Koprivica

 Vladan Kind0 Mandić

Nikola Dragon Bošković

Našim igračima želimo puno uspeha! 😎

Autor: redportal.rs

#4Glory

#Srbija

#csgo