To je period od nekoliko godina, možda čak i pola decenije

Čekanje na glavnu igru u renomiranom Fallout serijalu poprilično se odužilo za fanove, slično kao i kod The Elder Scrolls serijala, a vođa studija u kompaniji Bethesda donosi miks dobrih i loših vesti.

Tod Hauard je u intervjuu za IGN otkrio da Bethesda ima odlične planove za Fallout 5, naznačivši da će igra izaći, s tim što im ona sada nije prioritet. Hauard je napomenuo da je prioritet u razvoju trenutno na sci-fi avanturi Starfield, koja izlazi narednog novembra, a da će se fokus zatim prebaciti na TES 6.

Elder Scrolls 6 je trenutno u razvoju, ali će punu pažnju developera dobiti tek nakon izlaska Stafield, a kada se šestica pojavi tek tada možemo očekivati da Fallout 5 ugleda svetlost dana, što je period od nekoliko godina, možda čak i pola decenije.

U intervjuu je otkriveno i da postoji određeni plan da Fallout 5 razvije eksterni studio a ne Bethesda, što znači da ima šanse da Obsidian, studio iza čuvenog Fallout New Vegas, donese peti deo u ovom čuvenom serijalu. Podsećamo, i Bethesda i Obsidian su sada pod istim krovom zvanim Xbox Game Studios.

IZVOR: YT/Bethesda

Autor: redportal.rs

#Bethesda

#Fallout 5

#Igrice

#The Elder Scrolls 6