Valkyrie Entertainment, programeri video igara koji pomaže u stvaranju nekoliko različitih naslova trostruke A ocene , radi na God of War Ragnarok

God of War je bila jedna od najvažnijih igara 2018. godine, ponovno buđenje klasične PlayStation serije koja je naterala sve da pričaju. Iako vesti oko toga nisu uvek bile dobre, jer je inženjer igranja iza Leviathan Axe nedavno umro. Uprkos tome, igrači sa nestrpljenjem očekuju dolazak njegovog nastavka.

Okvirno poznat po podnaslovu Ragnarok, nastavak God of War jedna je od najočekivanijih igara od svih poznatih trostrukih A naslova u razvoju u ovom trenutku. Igra zaista ne mora učiniti mnogo, ali pružiti više onoga što je prethodni naslov učinilo sjajnim, a učešće jedne kompanije čini da će se to dogoditi.

Kompanija Valkyrie Entertainment radi na God of War: Ragnarok. Valkyrie je možda kompanija sa najprikladnijim imenom za pomoć u projektu koji se odvija u svetu stare nordijske mitologije, a ovo ni na koji način nije njen prvi rodeo. Valkyrie je pomogla u prethodnom God of War i 2018. godine, pa je kvalitet njenog rada prikazan. Uz God of War: Ragnarok je procurio za PlayStation Showcase 2021, verovatno će se uskoro uskoro ponovo prikazati rad kompanije.

Foto: Gamerant

Od ovog članka, puni obim Valkyrie doprinosa God of War: Ragnarok je nepoznat. Ono što je poznato je da Valkyrie pomaže u 3D umetnosti okruženja i verovatno dizajnu likova. Ako je Valkirie značajno doprinela ovim aspektima i u God of War (2018), onda se može slobodno reći da će Ragnarok izgledati veoma dobro. Neverovatni vizuelni prikazi bili su neki od najboljih delova God of War, igre prepune dobrih delova. Ponovno gledanje slika jedan je od mnogih razloga zašto je igračima potrebna nadogradnja PS5 za God of War.

Ovo nije ni drugi put da je Valkyrie drugi put na sedlu, jer je kompanija prilično tražena. Barem ako je to pokazatelj činjenica da je radio i na nedavnim Aliens: Fireteam Elite. Iako su Aliens: Fireteam Elite trenutno definitivno mešovita torba, sa njegovim vizuelnim elementima nema šta da se ruga.

Za sada nije poznato da li će puni obim Valkyrie doprinosa biti u potpunosti objavljen javnosti. Ipak, sa kompanijom koja ima dokazane rezultate u stvaranju dobrih vizuelnih efekata koji rade na tome, dobro je znati da će se Ragnarok verovatno sjajno uporediti sa svojim prethodnikom ili ga nadmašiti. Šanse su da će sve prikolice samo pomoći da se zadrži God of War: Ragnarok kao jedna od najočekivanijih trostrukih A igara u razvoju.

God of Warje dostupan PS4.

Autor: Redportal.rs

#Game

#Gaming

#God of War

#Play Station 5

#Play Station4