Retko se može naći Elite Series 2 po ovako niskoj ceni

Standardni Xbox bežični kontroler koji dolazi sa Xbox Series X/S je sam po sebi odličan kontroler, ali za namenske XboX igrače koji traže najbolje iskustvo, on nije mnogo bolji od Elite Series 2. Microsoft elitno-stilski kontroler dodaje brojne načine za prilagođavanje vašeg igračkog iskustva, i iako je to premium opcija od 180 USD, možete ga nabaviti na prodaju po najnižoj ceni od 2021. do sada: 158 dolara. Retko se može videti da Elite Series 2 pada ispod 160 USD, a vredi zgrabiti po ovoj ceni ako ste izdržali.

Kompatibilan i sa XboX One i sa Xbox Series X/S, Elite Series 2 je bežični kontroler koji vam omogućava da sačuvate do tri prilagođena profila (i jedan podrazumevani profil) i prelazite između njih u hodu pomoću dugmeta Profil. Ima padove podesive napetosti i kraće brave za okidanje kose, tako da možete pucati još brže dok igrate šutere. Takođe dobijate omotač od gume koji vam pomaže da čvrsto držite kontroler tokom dugih igračkih sesija. Uključene su različite izmenjive komponente tako da možete dodatno prilagoditi kontroler, uključujući standardni D-pad, palice i zadnje lopatice koje podržavaju mapiranje prilagođenih tastera.

Za razliku od Xbox bežičnog kontrolera, koji dolazi sa običnim AA baterijama koje se s vremenom moraju zameniti, Elite Series 2 dolazi sa punjivom baterijom koja isporučuje do 40 sati igranja, a možete je lako rezervno kopirati pomoću priloženog USB C kabla i priključna stanica.

Foto: Verge

Microsoft je najavio ograničenu seriju Halo Infinite Elite Series 2 u iznosu od 200 dolara tokom Gamescom 2021, ali je trenutno rasprodat u GameStopu i Microsoft Store. Čak je i standardnu Elite Series 2 bilo teško pronaći na lageru tokom svih delova prošle godine, pa je sada pravo vreme da je preuzmete sa popustom.

Autor: redportal.rs

#XBOX

#Xbox Kontroler