Cyberpunk je prošle godine prodat u skoro 14 miliona primeraka. 😮😮😮

Cyberpunk 2077 vodeća igra poljskog programera CD Projekt, predvodila je u PS4 preuzimanja u Soni PlayStation Store-u prošlog meseca u 10 dana nakon povratka na platformu.

Foto: Printscreen YouTube /GoG

Igra, u kojoj je učestvovala holivudska zvezda Kianu Rivs, povučena je iz PlayStation Store-a u decembru ubrzo nakon njenog debija, jer su se igrači žalili na propuste. Njegova verzija za PS4 konzole bila je najviše preuzimana igra u SAD, Kanadi i Evropi u junu prema PlayStation blogu.

Cyberpunk je prošle godine prodat u skoro 14 miliona primeraka, ali kompanija nije obezbedila ažurirane brojeve. Glavni finansijski direktor kompanije Pjotr Nielubovicz rekao je prošlog meseca da se očekuje da će početna prodaja u PS prodavnici biti veća zbog zaostale potražnje.

- Ovo je prvi pokazatelj potencijalnog oživljavanja prodaje igre - napisao je u belešci analitičar VTB Capital Vladimir Bespalov.

Akcije CD Projekt porasle su za 3% u ranom trgovanju.

Odvojeno, kompanija je najavila da će ove godine objaviti besplatni sadržaj za preuzimanje za svoju srednjovokovnu-fantastičnu igru The Witcher3: Wild Hunt inspirisanu hit serijom sa Netfliksa.

Autor: Redportal.rs

#Cyberpunk

#Netflix

#PS4

#PS5 Pro

#Sony

#cyberpunk 2077

#ps5