U avgustu je izašao upadate 1.10 za World of Tnaks, što je ujedno i najveći upadate ove godine

Prva najveća promena odnosi se na modifikaciju opreme i potrošnog materijala. Sad broj slotova oba zavise od nivoa vozila. Nivo I vozila više neće imati mogucnost da stave opremu i materijal, jer od sad moduli i članovi posade neće moći biti oštećeni i povređeni, što se sa povećanjem nivoa menja da bi od nivoa IV sve bilo onako kako smo navikli u WOT-u. 

Oprema je od sada podeljena u četiri kategorije: vatrena moć, izdržljivost, pokretljivost i izviđanje. Sad će po jedan slot opreme biti označen jednim od četiri kategorije u zavisnosti od vrste vozila što će onda znatno uvećavati efikasnost postavljene opreme.

Foto: worldoftanks.eu

Sledeća velika novina su poljski srednji tenkovi od nivoa pet do nivoa deset. Nivo V DS PZInž sličan sovjetskom T-34, ali sa jačim topom. Sledeći je tenk čudnog naziva B.U.G.I. Nivo VII je CS-44 sa topom od 100 mm. Nivo VIII je CS-53 tenk čija je prednost velika depresija topa šta olakšava poziciju pucanja sa uzvišenja. Nivo IX CS-59 je sličan prethodnom, a ujedno liči na sovjetski T-55. Top vozilo je CS-63 koji ima motor sa dva moda rad, standardni i rapidni. U rapidnom modu CS-63 suštinski postaje laki tenk.

Neki tenkovi su izbalansirani i vraćena je stara mapa Pearl River, ali sada potpuno preoblikovana. Dostupna je za vozila od III-X.

Foto: worldoftanks.eu

Sistem komunikacije u igri je takođe promenjen sad je mnogo jasniji i daje više informacija čime je postao mnogo korisniji. Sada je mnogo lakše koordinisati timsku igru. Možete planirati napad tokom odbrojavanja pre meča tim što ćete označiti marker u pravcu kom ćete da idete. Takođe, novim update-om ponovo je dostupan Steel Hunter mod. 

To i još i mnogo sitnih novina, ali sve ukopno Wrold of Tanks je sad igriviji i zanimljiviji.

Autor: redportal.rs