Posle fenomenalne brojke od 100 miliona igrača

Kompanija Respawn Entertainment najavila je Apex Legends za mobilne telefone. Informacija dolazi u trenutku kad je ova igrica dostigla neverovatnih 100 miliona igrača putem konzola i PC platformi.

Sa dolaskom mobilne verzije ove igrice očekuje se dalji porast igrača.

Respawn je ranije govorio o mobilnoj verziji Apex Legends, a ona je sada i zvanično najavljena. U pitanju je potpuno nova verzija igre, specijalno dizajnirana za format kontrolisanja putem ekrana na dodir. Slična sa PC verzijom i konzolnom, igra je ostala ista, kao i sama srž gejmpleja sa jedinstvenim karakterima.

Kako bi se izbegli problemi zbog različitih formata kontrolisanja, mobilna verzija neće imati omogućen crossplay sa ostalim platformama, a što se tiče samih razlika i Battle Pass će nuditi drugu kozmetiku. EA je najavio regionalna testiranja u kojima će manjem broju igrača biti omogućen pristup igri.

Ovom prilikom nije ponuđen datum izlaska Apex Legends mobilne verzije, ali je developer zato podelio detalje o nadolazećoj 9. sezoni, dosta bliske sa Titanfall serijalom, gde smo upoznali novog heroja – Valkyrie.

Autor: redportal.rs

#apex legneds

#mobilni telefon

#smartfon