Dominatori Kepa i Roksa su srpski ponos

Za razliku od fudbalske reprezentacije, e-selekcija Srbije obezbedila je sinoć učešće na Evropskom prvenstvu ove godine u PES 21.

Stefan Kepa Slavković i Marko Roksa Roksić su svojim fenomenalnim rezultatom (tri pobede i jedan poraz) odveli Srbiju na najveće PES takmičenje u Evropi.

IZVOR: TW / @fssrbije

UEFA e-EURO 2021 trenutno važi za najprestižnije takmičenje u Evropi u ovoj igrici. Održaće se u julu ove godine, a nagradni fond biće 100.000 dolara.

Naš poznati dvojac uspeo je da pre mesec dana napravi odličan rezultat vezavši 4 pobede u nizu. Sinoćni mečevi su bili malo rasterećeniji, ali nisu smeli da potcene protivnike.

Sinoć je prvo deklasirana Bosna rezultatom 7-2, a potom i Malta koju su naši momci potukli sa 9-4.

Po završetku tog duela, naši reprezentativci su igrali protiv Rusije, koja im je nanela prvi i jedini poraz, samo da bi u poslednjem kolu razbili Jermeniju sa velikim 8-1. Kao prvi u grupi, obezbedili su direktan plasman na Evropsko prvenstvo, gde su prošle godini isti momci dogurali do finala, gde su izgubili od Italije. Nadamo se da će Stefan i Marko ove godine moći da naprave korak dalje i da će moći da dođu do zaslužene titule.

Jedini poraz na kvalifikacionom turniru našoj reprezentaciji priredila je selekcija Ruske ferederacije, da bi u poslednjem meču Srbi razbili Jermene sa 8-1.

Kao prvi u svojoj grupi, obezbeđen je direktan plasman na Evropsko prvesntvo. Treba reći da su naši momci prošle godine stigli do finala gde su poraženi od Italije.

Svi smo uz Kepu i Roksu da ove godine naprave još bolji rezultat, a to je osvajanje e-EURO 2021. Srećno, momci!

Autor: redportal.rs

#Reprezentacija Srbije

#euro 2021

#kepa i roksa

#marko roksa roksić

#pes 21

#stefan kepa slavković