Sam bez oružja protiv četvorice

Kroz istoriju CS:GO-a smo imali prilike da učestvujemo u mnogim epskim potezima, ali ono što je Kasper CadiaN Moler juče uradio je nešto što se ne viđa dva puta.

Njegova ekipa možda jeste bila u dobroj poziciji da pobedi na celom turniru, ali kada na meč poenu ostanete sami protiv četvorice, postoji veliki pritisak. Igralo se de_mirage, što je bila peta i odlučujuća mapa, a Heroic je odlučio da čuva novac za sledeću rundu. Cadian je ostao sam protiv četvorice kantera, koji su imali C4 u svom posedu.

Pošto je u rukama imao samo pištolj, znao je da mora da iznenadi svoje protivnike, zbog čega je prvog eliminisao nožem, pre nego što je pomoći njegovog AWP-a eliminisao još dvojicu. Preživeo je sa samo 2 HP-a, a čekao ga je sjajni Ax1le, koji je kasnije osvojio nagradu za MVP igrača.

Danac se nije uplašio, a sjajnim potezom je prikupio potrebne informacije o poziciji poslednjeg igrača. Besprekornim pogotkom je eliminisao i poslednjeg igrača, a slavlje je moglo da počne!

IZVOR: YT / @HLTV.org

Fanovi su zatražili od Valve-a da ubaci grafit posvećen ovom potezu, kao što su to radili i nekoliko puta ranije, što bi bio fantastičan način da ovako nešto zauvek ostane zapamćeno. Da li se vi slažete da je ovo jedan od najboljih poteza svih vremena?

Autor: redportal.rs

#1v4

#cadiaN

#cs:go

#esl pro liga

#gamhit

#heroes