Odakle dolaze svi ti skrinšotovi neobičnih četova? 🤔

Sigurno ste se zapitali šta su sve te slike koje viđate po društvenim mrežama koje izgledaju kao čet čiji su avatari male astonautske glave. U pitanju je nova igrica koja je zaludela svet i postala glavna zanimacija onima koji su želeli da im brže prođe vreme u karantinu.

Radnja Among Us je smeštena na svemirski brod koji treba dovesti do određene destinacije. Shodno tome avatari izgledaju kao astronauti čija su odela u raznim bojama. Vi igrate kao tim koji može da broji 4 do 10 igrača. Glavna fora je to što je neko od njih uljez koji na sve načine pokušava da vam oteža zadatke, ubije vas ili ubedi ostale članove da upravo vi treba da budete izbačeni u beskonačno crnilo svemira.

IZVOR: TW / @KorleonovaUnuka

Najzabavniji deo igrice je svakako čet, zbog koga se često gubi fokus sa samog meča. Vrlo lako dopisivanje može da pređe u muvanje i padne i po koji poziv na dejt.

IZVOR: TW / @paquing184

Igra poručuje da ne verujete nikome! Lako se može desiti da otkrijete ubicu, a da on sazove hitan sastanak kako bi se spasio i optužio nekog drugog. Igra nije previše komplikovana tako da širok spektar ljudi može da uživa u njoj. Besplatna je za Android i IOS telefone.

Autor: redportal.rs

#among us

#gejming

#igrica