Očekujemo našu reprezentaciju na eEURO 2021

Reprezentacija Srbije, koja je i dalje zvanično vicešampion Evrope, ovog vikenda je započela kvalifikacije za UEFA eEURO 2021, pa je i u prva četiri meča je uspela da ostvari isti broj pobeda, zbog čega se nalaze na prvom mestu grupe E.

Naši momci se nalaze u grupi E sa predstavnicima Jermenije, Rusije, Malte i Bosne i Hercegovine. Srbiju predstavljaju dva najbolja domaća igrača, Stefan Kepa Slavković i Marko Roksa Roksić, koji inače nastupaju za italijanskog velikana, Romu. Oni su u prve četiri utakmice uspeli da ostvare četiri ogromne pobode, pošto su postigli 34 gola, a primili samo 7.

Snimak meča između Srbije i Bosne i Hercegovine možete pronaći u prilogu ispod, a preko istog linka možete pogledati i sve druge utakmice.

IZVOR: YT / FudbalskisavezSrbije

Naredne utakmice će se igrati 12. aprila, a pravo čudo bi trebalo da se desi da se naši momci ne plasirali na Evropsko prvenstvo. Prošle godine su ovi isti momci uspeli da doguraju do finala, gde ih savladala Italija, a sada se nadamo da će uspeti da odu korak dalje i da se domognu velikog trofeja.

UEFA eEURO 2021 je najprestižnije eFootball PES 2021 takmičenje u Evropi, koje će se održati u julu 2021. godine, a ima nagradni fond koji iznosi $100,000. Kvalifikacije su sastavljene od 10 grupa od po 5 ili 6 reprezentacija. Pobednici svake grupe će se direktno plasirati na veliki turnir, dok će drugoplasirane države morati da idu na doigravanje.

Svaki okršaj dve reprezentacije se sadrži od dva 1 na 1 duela, a važno je napomenuti da igrači moraju da nastupaju sa zemljama koje predstavljaju, što na neki način automatski daje prednost najjačim evropskim reprezentacijama, kao što su Nemačka, Francuska, Italija, Španija i Portugal.

Autor: redportal.rs