Cloud9 doveo bivšeg igrača Astralisa, petroka kompletirana.

Nakon što je Cloud9 najavio učešće na Nine to Five turniru koji organizuje Relog Media, postavljalo se pitanje sa kojim će sastavom nastupiti na turniru, jer do današnjeg dana nisu imali kompletnu petorku. Međutim, našem čekanju je došao kraj jer su Kassad i HenryG danas doveli petog igrača koji će biti deo njihove aktivne CS:GO petorke. 

Pre samo nekoliko dana, Cloud9 je predstavio svog novog - starog igrača koji je bio deo bivšeg afričko-američkog sastava. Naravno u pitanju je floppy, povodom koga su mišljenja bila veoma podeljenja. Razlog za to je bio rezultat bivše ekipe koji nije bio baš najslavniji. Međutim, najnoviji igrač Cloud9-a je više puta opravdao svoj kvalitet te se definitivno neće postavljati pitanje da li je bio adekvatno pojačanje već postojeće ekipe. Reč je naravno o bivšem igraču Astralisa, Patrick ⁠es3tag⁠ Hansen-u koji je u poslednja 3 meseca imao rejting od čak 1.12 protiv najboljih ekipa aktuelne CS:GO scene. 

Ovoga puta detalji ugovora nisu navedi, ali je Astralis objavio kako je ovo jedan od najvećih transfera koji je CS:GO video. Iako nam cifra nije poznata, verujemo da je dužina ugovora 3 godine, kao što je to slučaj kod prethodnih igrača. 

Najinteresantnija stvar povodom novog Cloud9 sastava je to što je samo jedan od igrača iz Amerike, te su velike šanse da ćemo od sada ovu ekipu gledati kako se takmiči u okviru EU Counter Strike-a. 

Autor: Relog / redportal.rs

#cloud9

#es3tag

#kassad