Imali smo nameru da uradimo nešto što će promeniti kulturu ili napraviti neku vrstu uticaja 👆🏻

Glavna glumica blokbaster filma o lutki Barbi Margo Robi konačno se oglasila povodom nominacija za Oskara i reakciji fanova na društvenim mrežama koji su osudili to što su ona i kreatorka filma Greta Gervig ostale bez nominacije.

- Ne možete da se osećate tužno kada se osećate ovako blagosloveno, Naravno da mislim da je Greta trebalo da bude nominovana za reditelja jer ono što je ona uradila je stvar koja se dešava jednom u životu, jednom u karijeri i ona je to postigla, stvarno jeste. Ali ovo je bila neverovatna godina za sve filmove - rekla je Margo za Deadline i dodala:

- Pretpostavljam samo da je sve to veće od nas. Veće je od ovog filma. Veće je od naše industrije.

Margo je dodala da je ona "više nego oduševljena što film ima 8 nominacija za Oskara, uključujući onu za najbolju glumicu, sporednog glumca, dizajn kostima, dizajn produkcije i najbolji adaptirani scenario.

- Imali smo nameru da uradimo nešto što će promeniti kulturu ili napraviti neku vrstu uticaja. I to je već učinjeno, možda i mnogo više nego što smo sanjali. I to je zaista najveća nagrada koja bi mogla proizaći iz svega ovoga - rekla je Margo.

Autor: redportal.rs