Glumica se oglasila na svom Instagramu povodom odlaska u bolnicu 👶🏻😥

Glumica koja je svima poznata zbog svoje uloge Lavander u filmu o Hariju Poteru, Džesika Kejv podelila je na Instagram profilu sliku svoje bebe iz bolnice.

U opisu je glumica objasnila da je njen sin pozitivan na koronavirus, ali da se dobro oseća.

- Gledala sam vesti o policijskom času iz izolovane sobe u bolnici. Beba je pozitivna na koronu. On je okej i dobro se oseća, ali doktori su savesni i oprezni, hvala Bogu. Ovaj soj je jak i zarazan, tako da se nadam da će ljudi preduzeti dodatne mere u narednim nedeljama. Zaista nisam želela da naša porodica ovako počne Novu godinu. Zaista nisam htela da se ovako brzo vratim u bolnicu, nakon traumatičnog porođaja. Opet se osećam uplašeno zbog svih medicinskih sestara i doktora. Sada sam još više ponosna na svog brata @pondermed i tatu kralja @davidlloyd73. Molim vas poželite bebi brz oporavak. Sada ima 4 kg, jači je i veći dečak nego što je bio kada smo poslednji put bili u ovoj sobi ( i davanje inekcije je ispraćena mnogo jačim vriskom i plakanjem). Šaljem ljubav i poljupce svima - napisala je Džesika u postu.
View this post on Instagram

A post shared by JeSsIe CaVE (@jessiecave)

IZVOR: IG / @jessiecave

Džesika se porodila u oktobru prošle godine, ali zbog teškog porođaja, beba je nakon rođenja odmah prebačena na intezivnu negu.

Autor: redportal.rs

#COVID-19

#Engleska

#Hari Poter

#koronavirus

#novi soj