Zanimljivo je da je na listi i lik Dore iz istoimenog animiranog filma.

Sajt Ranker objavio je listu najomraženijih TV likova, a koja je kreirana na osnovu 250 hiljada glasova. 😎

Na listi je nekoliko glumaca Igre prestola, kao i serije Glee, pa čak i neki animirani likovi. 👇

Lista je poslednji put ažurirana 24. novembra, a obuhvata ukupno 257 hiljada glasova. Uz listu navode da ćete otkriti da postoje neki likovi koje svi toliko mrze da niko ne trepne kada sazna da su blizu vrha ove liste groznih TV likova.

Da li ste ikada prestali da gledate seriju samo zato što vas je jedan lik toliko iznervirao? Ovo je lista o njima, poručuju, kako piše Klix.ba, prenosi 021.rs.

Lista uključuje neke od najpodlijih TV likova. Oni nisu nužno podli zato što su loši ili zli, već jednostavno zato što svaki put kada se pojave na ekranu, poželite da jednostavno nestanu. Drugim rečima, to nisu likovi koje volite da mrzite, oni su nepopularni pa čak i dosadni likovi koje jednostavno ne možete da podnesete.

IZVOR: X / @DiscussingFilm

Prvo mesto zauzeo je Džefri Barateon iz Igre prestola, a Ranker navodi: Njegov prikaz prezrenog lika drži nas na ivici naših sedišta, željno iščekujući njegov sledeći đavolski potez.

Još jedan lik iz Igre prestola je na drugom mestu, a radi se o Remziju Boltonu.

Treće mesto zauzima Šou Taker (Fullmetal Alchemist: Brotherhood), Guverner iz serije The Walking Dead je na četvrtom mestu, a peto zauzima Rejčel Beri iz serije Glee.

Na listi su se našli i Livija Soprano iz Sopranosa, Ezra Fic iz serije Pretty Little Liars, kao i Emili Valtam iz Prijatelja i to na 26. poziciji.

Zanimljivo je da je na listi i lik Dore iz istoimenog animiranog filma.

pročitajte još

Gugl Drajv U PROBLEMIMA

Autor: 021.rs

#lista

#najomrazeniji

#top 20

#tv likovi