Harvi već služi 23-godišnju kaznu zbog brojnih seksualnih napada, a nedavno je osuđen na dodatnih 16 godina zatvora zbog optužbi za silovanje.

Paris Hilton nedavno je priznala da se našla u neprijatnoj situaciji s bivšim holivudskim producentom Harvijem Vajnstinom, koji je optužen za silovanje. Kako je otkrila, incident se dogodio na filmskom festivalu u Kanu 2000. godine, kada je Paris imala svega 19 godina.

Neprijatna scena se dogodila samo dan nakon upoznavanja u salonu jednog restorana.

- Otišla sam u kupatilo, a on je krenuo za mnom vičući mi Želiš biti zvezda?! Pokušao je da otvori vrata, lupao je po vratima, nisam htela da otvorim. Došlo je osiguranje i doslovno ga odvelo, a on se bunio i govorio: Ovo je moja zabava! poludeo je. To me je uplašilo i izbezumilo - ispričala je Hilton.

Zahvaljujući obezbjeđenju Paris je uspjela da se spasi, prema priči glumice.

Ipak, Vajnstin tvrdi da su u pitanju klevete i dodaje da je postalo popularno optuživati ga za zlostavljanje.

- Harvi mi je rekao da se ovo nikada nije dogodilo. Nikada nije vikao na nju i nikada je nije pratio. Oduvijek se odnosio prema Paris Hilton s najvećim poštovanjem i ljubaznošću i uvijek je vjerovao da su imali srdačan odnos. Rekao je da ona, nažalost, pokušava da uđe u aktualni novi ciklus koristeći njegovo ime s još jednom ‘kreativnom pričom’. Šteta što je previše prikladno i naizgled popularno da bi se to samo izgovorilo bez ikakvih dokaza i samo je pušteno kao da kleveta više nije važna. Harvi namjerava da podnese tužbu za klevetu - rekli su iz tima poznatog producenta za The Independent.

Autor: RedPortal