Potresna, emotivna priča o sudbini glavnih junaka i tragediji običnog čoveka.

Na premijeri filma Oluja koja je sinoć održana u MTS Dvorani bio je skoro ceo državni vrh na čelu sa premijerkom Anom Brnabić.

Prvoj filmskoj projekciji prisustvovali su i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Srbije Goran Vesić, Danica Grujičić, ministarka zdravlja, Miloš Vučević, ministar odbrane, Dejan Tomašević, Milica Mandić, Luka Raco, Stevan Piale, Katarina Radivojević.

IZVOR: YT / Republika TV

Oluja je potresna, emotivna priča o sudbini glavnih junaka, o tragediji običnog čoveka, tihog heroja kojim se, nažalost, istorija ne bavi. U filmu pratimo sudbine nekoliko porodica u danima pre Oluje, kao i sve ono što se dešavalo za vreme i posle pogroma.

U filmu Oluja reditelja Miloša Radunovića glavne uloge igraju: Jovo Maksić, Zlatan Vidović, Davor Janjić, Marija Pikić, Ljubiša Milišić, Ivan Vujić i Marko Baćović, Maja Kolundžija, Jelena Čović, Milica Stanković, Novak Bilbija...

Reditelj Miloš Radunović je reagovao na reakcije Hrvata koji film nazvaju pornićem i istakao:

- Bez veze je da Hrvati pljuju po nama, a da nisu videli ni delić filma. Ubeđeni su da Olujom želimo novi konflikt, ali nije tako. Samo pričamo o onome što nas boli! Želimo da pokažemo strahote rata, s nadom da se nikada nikome tako nešto neće opet dogoditi.

IZVOR: YT / Oluja.Official

Autor: Redportal.rs