Na raspolaganju će biti hiljade sati kvalitetnog zabavnog programa za celu porodicu

Novi striming servis SkyShowtime (zajedničko ulaganje kompanija Comcast (NASDAQ: CMCSA) - osnivača NBC Universal i Sky - i Paramount Global (NASDAQ: PARA, PARAA)) objavio je danas datum predstavljanja svoje platforme - sa početkom od 20. septembra 2022. godine 😅. Vrhunska ponuda ekskluzivnog i popularnog zabavnog programa naći će se prvi put u milionima domova širom Evrope.

SkyShowtime će kroz ovaj servis na jednom mestu predstaviti najbolji zabavni program najvećih svetskih studija i kreatora sadržaja i zanimljivih priča 😁. Na raspolaganju će biti hiljade sati kvalitetnog zabavnog programa za celu porodicu, a u ponudu će biti uključen širok izbor serija i filmova koji se željno iščekuju širom sveta. Između ostalog, na ovoj platform gledaoci će moći da ekskluzivno da prate i televizijske premijere bioskopskih filmova Paramount Pictures i Universal Pictures, 2 najstarija holivudska studija koji su zajedno zaslužni za skoro 50 posto holivudskih filmova 🎬.

SkyShowtime će biti dostupan u Danskoj, Finskoj, Norveškoj i Švedskoj od 20. septembra, a tokom 4. kvartala i do kraja godine - i u Holandiji. Platforma će se u narednim mesecima i tokom 1. kvartala 2023. širiti na Španiju, Portugaliju i Andoru i centralnu i istočnu Evropu. Time će biti obuhvaćena tržišta Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Češke, Mađarske, južne srpske pokrajine Kosova i Metohije, Crne Gore, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije, Slovačke i Slovenije. Konkretni datumi lansiranja i cene preuzimanja spomenute platforme biće objavljeni narednih meseci.

Autor: redportal.rs

#Program

#SkyShowtime

#servis