Koji film biste još dodali na ovu listu? 🎊

Zima i period pred Novu godinu ima neku posebnu čar. Zar nije najlepši osećaj ušuškati se u ćebence, piti čaj ili toplu čokoladu i uživati uz neki praznični film? ✨

Na 1. mestu svih lista prazničnih filmova uvek se nalazi film Sam u kući. Verujemo da ste ga svi gledali i da vam nikada neće dosaditi da opet gledate nestašluke dečaka Kevina.

IZVOR: YT / Movieclips Classic Trailers 

2. U stvari ljubav je romantična komedija u kojoj se razvija ljubavna priča između britanskog premijera i njegove asistentkinje. Pored njihove ljubavne priče pojavljuje se još nekoliko njih čiji su odnosi na zanimljiv način međusobno isprepletani.

IZVOR: YT / Movieclips Classic Trailers 

3. Četiri Božića je film koji će vas sigurno nasmejati i raznežiti. Naime, Kejt i Bred su ljubavni par čiji roditelji su se razveli, a potom je svako od njih ponovo stupio u bračni odnos. Mladi par mora da obiđe sve 4 porodice za Božić, a to in neće lako pasti. 😁

IZVOR: YT / Movieclips Classic Trailers 

4. Poslednji Božić je film koji će vas naterati da verujete u prazničnu čaroliju. Glavna junakinja Kejt je devojka kojoj malo šta polazi za rukom. Iako radi u prodavnici novogodišnjih ukrasa, ona ne mari toliko za Božić, ali sve dok ne upozna Toma.

IZVOR: YT / Movie Trailers Source

Koji film biste još dodali na ovu listu? 🎄

Autor: redportal.rs

#Nova Godina

#bozić

#film

#lista

#praznik