Glumica otkrila da li će biti 4. nastavka

Glumica Rene Zelveger dala je intervju u američkoj emisiji The Jess Cagle Show u kom je otkrila da li postoji mogućnost još jednog nastavka filma Bidget Jones. 🎬

Kako ona kaže, veoma je zainteresovana da još jednom odigra ulogu legendarne Bridžit Džones. 🤗

- Nadam se. Zabavno je. Ona je interesantna. Volim da budem u njenim cipelama. Zanimljivo je da svaki dan na setu biramo u kakvim će sve čudnim situacijama da se nađe. Mnogo je smešno.

Rene smatra da je lik Bridžit Džones "tako simpatičan, kao i ta njena samoponižavajuća vrsta odlučnosti". Dodala je i da "s obzirom da su se fanovi sa Brižit upoznali pre 20 godina, a dobili su mali uvid u njen život 2016. godine, možda je vreme da fanovi dobiju novi apdejt".

- Mislim da je stvarno retko da se jedan lik prati kroz sve njene periode života, i to na način da se svi saosećamo sa njom jer ona jeste paralela našim životima".

Film iza sebe ima 4 ostvarenja. Prvi deo Bridget Jones’s Diary izašao je 2001. godine, drugi deo Bridget Jones: Edge of Reason 2004. godine, a 3. deo Bridget Jones’s Baby 2016. U prva dva dela pored Rene, glavne uloge su imali Hju Grant i Kolin Firt, dok je u trećem delu Hju Granta zamenio glumac Patrik Dempsi.

IZVOR: YT / SiriusXM

Autor: redportal.rs

#Bridžit Džouns

#Dnevnik Bridžit Džouns

#Rene Zelveger

#film