Prva sezona emitovala se početkom 2019. godine

Dugoočekivana 2. sezona američke serije Russian Doll uskoro će početi sa prikazivanjem na Netfliksu. 📺

Naime, ova strimig platforma juče je pustila obaveštenje o datumu premijere i bliže je nego što smo mislili. Originalna Netfliksova serija u kojoj glavnu ulogu ima Nataša Lion biće puštena 20. aprila 2022. godine. 📅🎬

View this post on Instagram

A post shared by Natasha Lyonne (@nlyonne)

IZVOR: IG / @nlyonne

Prvu sezonu ove serije, publika je prvi put gledala početkom 2019. godine, a radnja serije vrti se devojke po imenu Nadia koju uporno ispočetka proživljava svoj 36. rođendan. Ona je zaglavljena u nadrealnoj vremenskoj rupi dok sve vreme iznova proživljava svoju smrt.

Radnja druge sezone smeštena je 4 godine nakon što su Nadia i Alen pobegli iz vremenske rupe zajedno. Prema zvaničnom saopštenju, serija će nastaviti da istražuje egzistencijalne teme na duhovit i naučno-fantastičan način. Otkrivajući sudbinu koja je gora od beskrajne smrti, u novoj sezoni ovaj simpatični duo kopaće još dublje u svoju prošlost kroz neočekivani vremenski portal koji se nalazi na Menhetnu u Njujorku. Iako će ovo u početku delovati kao avantura, oni brzo otkrivaju da bi ovaj događaj mogao da bude nešto više i zajedno moraju pronaći izlaz.

IZVOR: YT / Netflix

Autor: redportal.rs

#Nataša Lion

#Netfliks

#Russian Doll

#serija