Posle svih incidenata sa Krisom Notom, producenti razmišljaju o 2. sezoni

Finalne epizoda serije And Just Like That emitovaće se ove nedelje. Naša publika poslednju epizodu može ispratiti na kanalu HBO GO. 📺 Iako je serija trebalo da bude završena nakon te epizode u kom je publika trebalo da uživa u poslednjim kadrovima Keri i Zverke, događaji prethodnih mesec dana su to promenili. Naime, Kris Not koji igra Zverku optužen je za seksualno zlostavljanje, pa su zato scene sa njim izbačene, što je producentima dalo prostora da razmisle o 2. sezoni. 🎬

View this post on Instagram

A post shared by HBO Max (@hbomax)

IZVOR: IG / @justlikethatmax

Sara Džesika Parker je tokom jednog intervju otkrila da je ona zainteresovana i da su ona i producent Majkl Patrik King razgovarali o tome.

- Definitivno, da! Majkl i ja smo pričali o tome pre 2 nedelje i bili smo u fazonu: "Kada ćemo razgovarati o tome?" Jer kalendar postoji i neželimo da dopustimo da vreme prođe. Osećam da za sve postoji momenat - rekla je Sara Džesika.
View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

IZVOR: IG / @sarahjessicaparker

Producent Majkl Patrik King je u intervju za Variety potvrdio da se 3. film nikada nije snimio jer Kim Katral nije htela da potpiše ugovor i da nije htela da se pojavi u ulozi Samante, ponovo.

- Ideja za film je bila jaka i bilo interesovanja. I onda odjednom nije bilo moguće d aokupimo sve devojke da učestvuju. Kim nije htela da snima film. Kim je završila sa ulogom Samate, i bez obzira na duge razgovore, jednostavno je rekla: "Da, ne želim ovo." Tako da se ona povukla, i onda sam jednostavno pomislio da nema filma - rekao je Majkl.

Na pitanje da li je ikada zamislio da se Kim vrati u ulozi Samante, King je potvrdio da se to neće dogoditi:

- Ne. Kao što nikada nije bilo pitanje da li će Kim učestvovati u seriji And Just Like That jer je rekla to što je rekla. Jedino gde to mogu da zamislim je neka fikcija. Prihvatite šta su vam ljudi rekli i budite pametan producent. Magično je misliti da ćemo imati Samantu, ali nemam nikakva realna očekivanja da će se Kim Katral ikada pojaviti.
View this post on Instagram

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

IZVOR: IG / @kimcattrall

Autor: redportal.rs

#And Just Like That

#Kim Katral

#Samanta

#Sex And The City

#seks i grad