Film dobija novu verziju?? 📽️

Kultni tinejdžerski film A Walk To Remeber uskoro bi mogao da dobije novu verziju. 📽️🎬

View this post on Instagram

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm)

IZVOR: IG / @mandymooremm

Glumica koju trenutno publika gleda u finalnoj sezoni serije This Is Us, Mendi Mur otkrila je da bi volela da se to dogodi. 😊 Ona je povodom 20 godina od premijere dala izjavu za američki portal People u kojoj je dodala da već na umu ima pevačicu koja bi bila njena perfektna zamena. 🎶🧐

View this post on Instagram

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm)

IZVOR: IG / @mandymooremm

- Volela bih da se to dogodi. Ne znam sad baš, ali mislim Olivira Rodrigo ili tako neko. Volela bih to da vidim. Prošlo je dosta vremena i mislim da smo zaslužili mesto u istoriji kinematografije da bi dobili novu verziju - rekla je Mendi.

Film A Walk To Remeber snimljen je na osnovu knjige Nikola Sparksa iz 1999. godine. Radnja filma prati umornog maturanta Lendona Kartera koji nema ambiciju i cilj u životu, i koji se neočekivano zaljubljuje u Džejmi, devojku koju je ismejavao. Lendona u filmu tumači glumac Šejn Vest. Film je na publiku ostavio neverovatan utisak, pre svega zbog međusobne hemije između Mendi i Šejna koji su skoro otkrili da su bili zaljubljeni jedan u drugog tokom snimanja filma, ali da su održavali profesionalni odnos.

IZVOR: YT / Movieclips Classic Trailers

Autor: redportal.rs

#A Walk To Remeber

#Mendi Mur

#Olivia Rodrigo

#film

#Šejn Vest