Holivudska zvezda opet pokazala darežljivost prema članovima ekipe s kojom radi

Za Kijanu Rivsa, holivudsku zvezdu kojeg znamo kao protagonostu mnogih legendardnih filmova poput Brzine, Matriksa i serijala Džon Vik, već se odavno zna da se ne uklapa u klasičnu sliku ljudi koji rade u filmskoj industriji u Los Anđelesu.

Naime, s vremena na vreme (iako se on svojski trudi da to ne dođe do medija, što mu je dodatni plus) Rivs članove filmskih ekipa sa kojima radi zna da obraduje raznim neočekivanim novčanim bonusima, poklonima, plaćenim slobodnim danima i sličnim iznenađenjima, kojima pokazuje svoju humanu crtu, dok često do novinara dođu i vesti da je često isto tako darežjiv i human i prema prijateljima, poznanicima, pa i ljudima koje slučajno upozna.

Upravo ovih dana on je ponovo pokazao tu svoju osobinu, a ovoga puta su darovani bili kaskaderi sa kojima je sarađivao na snimanju filma Džon Vik: Poglavlje 4, čija se premijera očekuje krajem maja sledeće godine.

Foto: rolex.com/N/A

Rivs je to uradio ove subote dok je sa ekipom boravio u Parizu, tačnije dok je bio na ručku sa četvoricom kaskadera u restoranu Le Bistro Paul Bert.

Želeći da im se zahvali na dobro odrađenom poslu nakon što je snimanje u potpunosti završeno, glumac im je predao satove Rolex Submariner, čija je cena u prodaji - 10.000 dolara. 😀

Poznati glumac je otišao i korak dalje, tako da je svako od kaskadera dobio i posebnu ugraviranu posvetu na drugoj strani sata, što se može videti i na Instagram profilu jednog od njih. 👇

Foto: Instagram.com/@jermskillz

Model Roleksa Submariner je inače u aktivnoj prodaji još od 1953. godine, a poznat je i po tome što je to bio prvi ručni sat koji su ronioci mogli da nose do (tad neverovatne) dubine od 100 metara.

Šta drugo da kažemo Kijanuu nego "Široko batooou". 😄

Autor: redportal.rs

#Kijanu Rivs

#novi roleks

#častio kaskadere