Glumci iz originalne verzije će reprizirati svoje uloge 😎

Svi se sećamo kultne serije That ’70s Show (Vesele sedamdesete) čija se radnja odvija tokom 70-ih godina i koja prati život Erika Formena i njegovih 5 prijatelja: Erikovu devojku Donu Pincioti koju igra Lora Pripon, Stivena Hajda kog igra Deni Masterson, Majkla Kelsoa kog tumači Ešton Kučer, Džeki Berkhart koju igra Mila Kunis i Feza kog igra Vilmer Valderama. Među likovima nalaze se i Erikovi roditelji Red Forman kog glumi Kertvud Smit i Kiti Forman koju igra Debra Džo Rap. U seriji se pojavljuje i Lori Forman koju su tumačile 2 glumice: Lisa Robin Keli i Kristina Mur.

Serija sada dobija spin-of koja će se prikazivati na Netfliksu, a radnja će se odvijati tokom 90-ih, tačnije od 1995. godine. Ćerka Erika i Done doći će u posetu kod babe i dede u posetu, kod Reda i Kiti. I da, Kertvud Smit i Debra Džo Rep će reprizirati svoje uloge. Serija će prikazati jedan novi period, novu generaciu sa istim poteškoćama i porocima. Zbog čega su zvaničnici seriju sumirali jednom rečenicom "Seks, droga i rokenrol nikad ne umiru, samo menjaju odeću".

Producenti i scenaristi spinofa biće originalna ekpa Boni Turner i Teri Turner, zajedno sa svojom ćerkom Lindzi Turner.

Originalna verzija trajala je 8 godina, a Netfliks je za sada najavio 10 epizoda. Pored Kertvud Smita i Debre Džo Rep, producenti su najavili da će se i ostali glumici iz originalne verzije reprizirati svoje uloge.

IZVOR: YT / JonGon Productions

Autor: redportal.rs

#Vesele sedamdesete

#serija