Bivši partneri ćerku su dobili 2015. godine...

Ćerka popularnog španskog glumca Antonija Banderasa i američke glumice Melani Grifit pokrenula je postupak za promenu prezimena.

Stela del Carmen Banderas Grifit odlučila je da iz svog prezimena izbaci prezime Grifit, saznaje ET.

- Samo želim da smanjim svoje ime tako što ću izbaciti dodatno prezime. Takođe, nikad ne koristim Grifit na dokumentima ili kada se predstavljam. Tako da izbacivanje tog prezimena bi se poklopilo sa mojim svakodnevnim korišćenjem - piše u dokumentu, a saznaje Et.

Stela je rođena 24. septembra 1996. godine u Marbelji, u Španiji. Ona je takođe polusestra Dakote Džonson i Aleksandra Baura, koje je Melani Grifit dobila u braku sa Stivenom Baurom.

View this post on Instagram

A post shared by Stella Banderas (@stellabanderasgriffith)

IZVOR: IG / @stellabanderasgriffith

Antonio i Melani upoznali su se na snimanju filma Two Much 1995. godine. Godinu dana kasnije venčali su se i ubrzo dobili Stelu. Razveli su se 2015. godine. Iako se o razlozima njihovog razvoda spekulisalo, njih dvoje nikad nisu tačno rekli šta se dogodilo. Oni jedno o drugom govore sve najbolje, a glumac je za razgovor sa Vulture izjavio da mu je ona i dalje najbolji prijatelj:

Nisam više u braku sa Melani, ali ona je i dalje deo moje porodice. Ona je verovatno i jedna od mojih najboljih prijatelja, ako ne i najbolji. Pod svoju porodicu smatram i Dakotu, Aleksandra i Stelu. Iako smo se razveli, ona je moja poroodica i voleću je dok ne umrem. U kontaktu smo svih ovih godina nakon razvoda i uspeli smo elegantno i prijateljski da izvedemo ovu razdvojenost. Naša deca su ponosna, a ona su nam na prvom mestu i jedini prioritet.

Autor: redportal.rs

#Antonio Banderas

#Melani Grifit